Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Dr. Imre József utca 2.
Tel: 62/532-222
Fax: 62/242-786
Email: igazgatas@csmekhm.hu
Web: http://www.csmekhm.hu/

A Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó 2013 januárjában jött létre két nagy múltú intézmény, a makói Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórház-Rendelőintézet és a hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház-Rendelőintézet egyesülésével – harmadik tagintézményünk, a Kakasszéki Gyógyintézet már jóval korábban csatlakozott a hódmezővásárhelyi kórházhoz.

Az a célunk, hogy stabil és kiszámítható intézményi környezetet biztosítsunk ahhoz, hogy az itt élők minél színvonalasabb egészségügyi ellátáshoz jussanak, és mindeközben a Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórház megmaradjon a makóiak és a környéken élők kórházának; az Erzsébet Kórház megmaradjon a vásárhelyiek és a környéken élők kórházának; a kakasszéki Gyógyintézet pedig megmaradjon az ott élők és az egész térség büszkeségének.

Számunkra az a legfontosabb, hogy az idelátogató páciensek minél elégedettebben távozzanak; minden tőlünk telhetőt megteszünk betegeink gyógyulásáért, de legalább ilyen fontos számunkra az is, hogy segítséget nyújtsunk az egészség megőrzésében, az egészséges életmód kialakításában.

Éppen ezért a folyamatos fejlesztések és modernizáció mellett állandó, aktív kapcsolatra törekszünk az itt élőkkel – keressük a háziorvosok, civil szervezetek és döntéshozók partnerségét egyaránt annak érdekében, hogy ne csak akkor kerüljünk a helyi lakosokkal kapcsolatba, amikor betegségük miatt ellátogatnak hozzánk, hanem mi is keressük az együttműködés és párbeszéd lehetőségét a kórház falain túl is.

Eseménynaptár

Közelgő események

Bullás Mária ikon- és üvegfestő kiállítása 2021. szeptember 15. 16:30 - 2021. október 4. 18:00
Grecsó Krisztián kötetbemutatója 2021. szeptember 24. 17:00 - 18:30

Városi mobilapp

Városi mobilapp